12 december 2025 (dag 42) Fremantle
12 december 2025 - Fremantle, Australië
En opnieuw een stralende dag in Fremantle. Om de laatste dagen wat rustiger aan te doen bevalt ons prima. We hebben in de afgelopen weken zoveel beleefd en zoveel nieuwe indrukken opgedaan dat het wel lekker is dat nu niets meer moet. Even bijkomen is het devies.
Na het ontbijt en de koffie op ons balkon (puzzeltje erbij, iPhone binnen handbereik) gingen we toch op stap. We wilden een kijkje nemen bij de fietsverhuurder, omdat we morgen een fietstochtje wilden maken. Dit viel nogal tegen. We konden morgenochtend pas terecht om 10:00 uur en moesten de fiets weer inleveren om 15:30 uur. Het strand waar we naar toe wilden was ong. 1,5 uur heen fietsen en 1,5 uur terug terug fietsen. Dan bleef er niet veel tijd over om te zwemmen, douchen en omkleden en lekker bij het strand te zitten. Kortom laat maar.
Inmiddels was het al weer lunchtijd en bij Bennie’s waar we ook gister waren bestelden we een heerlijke burger. Daarna liepen we door naar de Fremantle Market. Een overdekte markt die er al was in 1897. Hier hebben we rondgesneupt, wat een drukte.
Vanavond hebben we nog een bezoekje gebracht aan de Coles, een grote supermarkt. Toen we terugliepen konden we niet zonder te stoppen een ijssalon voorbij lopen. We lopen wat af dus er moeten ook wat calorieën naar binnen. En zit daar maar niet over in 😜